Iris es reinventa amb aires d’exclusivitat

gatekeeper_iris_tgn1Després d’un quant temps sense escriure res, per falta de temps no de ganes, hem tornat a arrencar aquesta aventura amb la reinauguració de la botiga Iris Tarraco al carrer La Nau de Tarragona.

Així que, dissabte “informal però arreglaas” vam acudir-hi per veure que es coïa i què ens podia oferir l’Eva, la seva propietària i persona bastant inquieta, en aquesta reobertura de la seva tenda. I realment ens va sorprendre perquè el que vam veure allà tenia un aire bastant més modern i diferent del que estan acostumats a aquesta ciutat.

El canvi radica en què ha fet una aposta clara per la qualitat, les marques de disseny propi i sobretot l’exclusivitat (per qui ho pensa: sí, pica més que abans. Però s’ho val).

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Surkana, Indi & Cold, Axel, Les Temps des Cerises… són algunes de les marques que podem trobar i que es defineixen per un estil diferent de línies sòbries i colors més hivernals com els negres i marrons en jerseis i jaquetes d’Indi & Cold o Les Temps des Cerises que contrasten amb els estampats i colors més vius en vestits o faldilles de marques com Surkana. Totes aquestes marques només les podeu trobar a Iris a Tarragona, excepte Surkana que té un petit corner a El Corte Inglés. Destacaria sobretot les jaquetes/abrics i els jerseis, realment són una passada.

gatekeeper_iris_tgn4Pel que fa a complements, Iris amplia horitzons i a més de bosses de mà o mocadors hi haurà sabates per dona d’última tendència com els botins. La bijuteria i la joieria, estan presents de la mà de dues joieres catalanes, Agbori (Ripoll) i Pilar de la Fuente (Tarragona). La primera amb joies molt senzilles i creatives i la segona amb joies exclusives de dissenys amb reminiscències romanes que només trobaràs aquí o per encàrrec.

L’home té el seu espai per vestir-se amb pantalons, camises o complements de diferents marques i dissenys.

La qüestió és que ens ha agradat el que hem vist a Iris tant la roba com l’espai, que ha reformat totalment, més ampli i més adequat i on esperem que li vagi molt bé. Nosaltres alguna cosa picarem!!!!

Fotos: Núria Arlandes i Iris Tarraco

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *